Åpner 5. mai 2024

Sett deg på interesselista
så sender jeg deg en påminnelse

Drømmer du om å lære deg quilting?  

 

Drømmer du om å krype opp i sofaen under en quilt du har sydd selv, eller bidra til et mer bærekraftig samfunn ved å utnytte overfloden av tekstiler ved å sy en quilt?

 

Ønsker du å være del av et digitalt fellesskap der du får kunnskap og inspirasjon rett hjem i din egen stue? Quilteportalen er et fellesskap der du får kunnskap og inspirasjon gjennom nye tema hver måned. Sammen skaper vi syglede!

 

Selv om Quilteportalen er ganske ung ligger det allerede mange timer med trinn for trinn videoer inne i portalen. Videoer som får deg igang og lærer deg alt du trenger for å sy din første quilt. Men også videoer som gir deg inspirasjon og tar deg med på mine kreative tanker og prosesser.

 

Om du ønsker å bli med kan du uforpliktende melde deg på intresentlista og få påminnelse når det nærmer seg neste åpning.

 

Registrer meg på interesselista

Quilteportalen passer for deg som...

  • vil være en del av et digitalt sy-fellesskap som heier på hverandre og har raushet for alles spørsmål.
  • ønsker å utvikle sy- og skapergleden din med nye teknikker.
  • liker å lære gjennom å se steg for steg videoer, når det passer for deg i ditt eget hjem.
  • ønsker å gi stoffrester og overskuddsstoff ny verdi.
  • liker å bruke søm som rekreasjon og skaperglede.
  • er helt nybegynner eller
  • har quiltet litt før, men ønsker å komme igang igjen eller et steg videre.

Dette får du i Quilteportalen:

Når du kommer inn i Quilteportalen

Inne i portalen vil du finne alt du trenger for å komme igang med quilting.

Du finner videoer der jeg viser og forklarer steg for steg alt du trenger å lære for å sy din første quilt. I tillegg får du et gratis pdf- mønster "Min første quilt". I dette mønsteret kan du selv velg om du vil sy ett krabbeteppe, ett pledd eller et sengeteppe. 

Det ligger opptak fra spørrekveldene våre og en video som viser hvordan en samsøm kan være.

Dette sier medlemmer om Quilteportalen:

Dama bak Quilteportalen

 

Jeg heter Solveig Morten Buraas, er 47 år og bor på Lillehammer sammen med mann og to gutter som har blitt unge voksne. Når jeg ikke bruker tid på quilting liker jeg veldig godt å gå på ski. 

 

Quilting har vært en del av hele mitt voksne liv. Jeg har vært gjennom ulike faser, men noen ting har vært stabilt. Jeg har alltid vært en allrounder som trives godt både med håndsøm og maskinsøm. Det har lenge vært en drøm for meg å dele min kunnskap og erfaring med andre. Dette ble til virkelighet når jeg startet opp den lille businessen min i 2020.

 

Erfaring som kursholder har jeg etter mange år som kursleder på jobb, og gjennom fysiske kurs og foredrag i quiltemiljøet. Jeg trives godt med å jobbe gjennom digitale kanaler. Quilteporatalen og businessen min drifter jeg fra mitt eget syrom (se bildet over). Jeg håper du har lyst til å bli en del av et hyggelig digitalt sy-fellesskap🧵 Velkommen inn i Quilteportalen.

 

" På samme måte som jeg liker å lese en god bok saktere og saktere for at den skal vare lengst mulig nyter jeg tiden det tar å sy en quilt."  Solveig

Jeg vil stå på interesselista og motta påminnelser når påmeldingen til Quilteportalen åpner