Vibeke Buraas Dyrnes deler sin quiltehistorie

podcast quiltehistorie Nov 11, 2022
Solveig Morten Buraas
Vibeke Buraas Dyrnes deler sin quiltehistorie
34:20
 

Vibeke og jeg har vært venninner siden barndommen og har mange felles interesser. Men søm og symaskiner ble først en felles interesse for ett års tid siden og da på Vibeke sitt initiativ.  Når jeg har invitert henne til å dele sin (korte) quiltehistorie med oss er det nettopp fordi den er kort.

Det å være nybegynner er ikke alltid så enkelt. En skal være tøff for å tørre å stille spørsmålene som trengs for å lære og utvikle seg. Det er ikke alltid så lett å huske hvordan vi selv hadde det som nybegynner og hva vi lurte på. Derfor er veldig glad for at Vibeke vil dele av sine erfaringer og gi gode tips til andre som er i samme situasjon. Hvis du er en nybegynner eller ikke ennå har tatt sats er noen av tipsene Vibeke gir til deg veldig gode.

Jeg synes det er moro at Vibeke kombinerer det å sy lappeteknikk og quilte med å sy klær. Det er sy-glede vi ønsker oss og det får du ved å velge å sy det du selv har lyst til å sy. Mitt råd er å ikke la andres forventninger eller det du opplever som andres forventninger styre hva du skal sy.

For meg og min lille bedrift er det spennende å utforske litt hva som skal til for at vi i et etablert miljøet kan inspirere og invitere nye mennesker inn i vår verden av stoff, søm og skaperglede. Gjennom samtalen med Vibeke får jeg noen flere tanker om dette og noen ideer om hvordan jeg kan hjelpe deg i gang eller på veien videre.

 Vibeke og jeg på topptur. Nede på hytta ventet symaskinene på oss.

 Over er symaskintrekket Vibeke har sydd. Under en av sminkepungene.

 

 Over ser dere trusa Vibeke har sydd og under en fin kjole i olastoff.

 

Få beskjed om at neste episode av podcasten er tilgjengelig. 

Meld deg på e-postlista for å få beskjed når det kommer ut en ny episode av Din Quiltehistorie. Når du melder deg på lista vil du også få epost med tips og råd til å skrive quiltehistorie og andre quilterelaterte historier fra meg.

 

Jeg vil aldri selge din e-postadresse til andre.