Rett fra sy-rommet "En veske som bærer minner"

podcast rett fra syrommet Nov 25, 2022
Solveig Morten Buraas
Rett fra sy-rommet "En veske som bærer minner"
6:53
 

Vi er på vei inn i en tid der minner og symboler omgir oss på alle kanter. Vi fyller på med god mat og gode mennesker rundt oss. Jul er en høytid ment for å feire og det skal vi gjøre. Samtidig gjør ofte høytider noe med oss. Høytider vekker minner, både gode minner og minner som kan gjøre oss triste. Når Anita Nilsen deler historien om den lille Mikke Mus veska si opplever jeg at hun deler en historie som bekrefter dette. Hun har sydd en veske som et minne etter mannen sin som døde for noen år siden. Tusen takk for at du ville dele denne quiltehistorien med oss, Anita!

Anita har brukt rester etter olabuksa og skjorta til mannen sin. Hun har også lagt inn flere symbolske elementer i veska. Hun bruker blant annet ett stoff med Mikke og Minni for å symbolisere mannen og seg selv og hun bruker knapper med tekst eller form for å symbolisere kjærligheten og beskrive fellesskapet de to hadde.

 

Få beskjed om at neste episode av podcasten er tilgjengelig. 

Meld deg på e-postlista for å få beskjed når det kommer ut en ny episode av Din Quiltehistorie. Når du melder deg på lista vil du også få epost med tips og råd til å skrive quiltehistorie og andre quilterelaterte historier fra meg.

 

Jeg vil aldri selge din e-postadresse til andre.